top of page

RoMed Medical – Este o companie specializata in insotirea si coordonarea pacientilor in vederea efectuarii consultatiilor medicale, a operatiilor si tratamentelor in cadrul clinicilor israeliene, conform investigatiilor medicale de specialitate.

RoMed Medicalcolaboreaza cu cele mai importante Clinici Medicale din Israel pentru a  oferii servicii medicale la cele mai inalte standarde, tratamente adecvate, efectuate de specialisti de renume mondial.

RoMed Medical va ofera consilierea de specialitate pentru a  alege Clinica Medicala adecvata problemelor dvs de sanatate.

RoMed Medical ofera pretul direct al Clinicilor, fara taxe suplimentare.

Prin intermediul RoMed veti beneficia de diagnosticare si tratamente pe baza  instrumentelor si aparaturii de ultima generatie din cadrul Clinicilor israeliene.

Spitalele si Clinicile din Israel sunt recunoscute pentru nivelul inalt de pregatire al tuturor cadrelor medicale de specialitate.

Medicina israeliana inseamna inovatie, experienta, precum si aplicarea in cel mai scurt timp a noilor tratamente descoperite prin intermediul cercetarilor stiintifice in domeniul medical.

Serviciile oferite se bazeaza pe devotamentul fata de pacienti si tratamente medicale la cele mai inalte standarde.

RECOMMENDATION

LAURA - din BUCURESTI  -  Tratata la Clinica Tel Aviv Medical Center - TRANSPLANT  MEDULAR  

In toata perioada pe care am petrecut-o in Israel , in timp de aprox. 4 luni de zile am fost indrumata si asistata de Doamna Ronit Zilberman . Mi-a fost de un real ajutor atit in relatia mea cu spitalul , cat si tot ceea ce a insemnat adaptarea mea , la o viata intr-o tara straina . Este un om deosebit , o profesionista in tot ceea ce face . 

FOR MORE DETAILS

arrow&v
bottom of page